Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver

Huur mij in als tekstschrijver!

Schrijven is wat ik het liefste doe. Al jong begon ik met het verzinnen van verhalen. In mijn tienerjaren bracht ik twee romans uit in eigen beheer en momenteel houd ik deze blog met veel plezier bij. Maar niet iedereen heeft schrijven als hobby, dus ik kan me voorstellen dat de moed je in de schoenen zakt bij het idee dat je bedrijf wel een blog kan gebruiken. Of dat je echt geen zin hebt in het bedenken van al die productteksten. Goed nieuws, ik wel!

Ben jij niet zo van het schrijven, maar wil je wel graag mooie teksten op je website? Ik kan je werk uit handen nemen! Na enkele jaren actief te zijn als freelance tekstschrijver kan ik overal een goede tekst over schrijven. Zodat jij dat niet hoeft te doen!

Op deze website kun je zien wat mijn persoonlijke schrijfstijl is. Maar wil jij het net een beetje anders, dan is dat ook geen probleem. In ons kennismakingsgesprek zullen we daar uitgebreid op ingaan.

Blogartikelen

Heb jij een onderneming? Dan is het een goed idee om regelmatig blogartikelen te plaatsen op je website. Blogs zorgen ervoor dat jouw website altijd vol nieuwe informatie en inspiratie staat. Door blogartikelen te delen laat je zien wie je bent als ondernemer en waar je bedrijf voor staat.ย 

Prijsindicatie: E75,-ย  exclusief BTW voor een blogpost van ongeveer 500 woorden, inclusief research, SEO titel en twee feedbackrondes. E135,- exclusief BTW voor een blogpost van ongeveer 1000 woorden, inclusief research, SEO titel en twee feedbackrondes.

Werkwijze: We plannen een gesprekje over het onderwerp en het doel van het artikel. Ook bespreken we de doelgroep die je voor ogen hebt en de precieze boodschap die je wilt overbrengen. Dit gesprek kan plaatsvinden over de mail, telefoon of Skype. Net wat je prettig vindt. Ik ga daarna aan de slag en lever bij jou een proefversie in. Is de tekst toch nog niet helemaal wat je voor ogen had? Dan pas ik het graag aan tijdens de feedbackrondes.

Productteksten

Als je een webshop hebt, dan heb je waarschijnlijk wel iets beters te doen dan wervende teksten bedenken voor jouw producten. Gelukkig kan ik dit voor je doen!

Prijsindicatie: E15,- exclusief BTW voor een producttekst van ongeveer 250 woorden. Inclusief een feedbackronde.

Werkwijze: Jij levert de informatie over je product. Ik kan ook zelf research doen, maar zoiets kost tijd, dus dan vraag ik een hoger tarief. Ik schrijf de teksten en lever bij jou de proefversie in.

Vertalen naar Engels

Wil je een grotere groep mensen aantrekken? Ik vertaal je Nederlandse teksten naar het Engels (en andersom).

Prijsindicatie: 8 cent per woord exclusief BTW. De precieze prijs wordt bepaald aan de hand van het document dat je mij stuurt. Inclusief een feedbackronde.
Werkwijze: ik zet jouw Nederlandse tekst om in een kloppende Engelse tekst en stuur de proefversie naar je op.

Heb je al een tekst, maar ben je nog niet zo zeker van je zaak?

Als je lang aan een tekst gewerkt hebt, dan lees je al snel over de foutjes heen. Het is dan makkelijk om een spelfout te laten zitten of om een scheve zin niet om te merken. Heb je iemand nodig die er met een frisse blik naar kijkt en alle foutjes eruit haalt? Ik doe het graag voor je.

Prijsindicatie: E35,- exclusief BTW per 10 a4โ€™tjes. De precieze prijs wordt bepaald aan de hand van het document dat je mij stuurt.

Werkwijze: Je stuurt mij je document per mail. Ik bekijk deze zorgvuldig en breng wijzigingen aan. Als je wilt, kun je deze wijzigingen inzien. Ook geef ik je tips mee voor de volgende keer.ย 

Heb je een andere wens? Ik maak graag een prijsindicatie op maat voor je.


Je kunt mij bereiken op mijn e-mailadres: liannebenning@live.nl. Wil je gewoon even kijken of we een klik hebben? Ik maak graag tijd voor je vrij!

Liever een DM? Je kunt mij ook op sociale media vinden:
Instagram | Facebook