Leuke blogs in augustus

Leuke blogs in augustus

Augustus is bijna voorbij, de herfst komt eraan en ik heb een aantal toffe blogartikelen voor jullie! Omdat ik bloggen zo leuk vind lees ik ook graag blogs van anderen. Vooral over de onderwerpen die ik mateloos interessant vind: stress en burn-out, zelfontwikkeling, duurzaamheid, plantaardig eten en hoe je je leven nog leuker maakt. En goed nieuws: die deel ik met je! Doe ermee wat je wilt en onthoud: je moet (bijna) niks 😉 Maar misschien zie je zomaar iets voorbij komen waar je wel zin in hebt. Hier komen ze:

In de categorie Stress en Burn-out

Zelf ben ik al jaren trouwe lezer van VakerVrolijk. Een fijne blog bomvol leuke artikelen over allerlei onderwerpen. Romy deelt een artikel met maar liefst 35 tips om stress te verminderen. Dat komt vast wel een keertje van pas, toch?

In de categorie Lekker en Gezond Eten

Ok, deze blog komt officieel nog uit juli. Maar ik wil ‘m je niet onthouden, voor het geval je net als ik op zoek bent naar inspiratie voor gezonde ontbijtjes. Deze havermout met wilde bramen van Veggiereporter is zeker eentje om in je hoofd te houden. Pluk de struiken alleen niet meteen helemaal leeg, want de dieren om ons heen eten er ook graag van!

In de categorie Leuk Leven en Ontspanning

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind duurzaam leven een vorm van leuk leven. Zelf ben ik verre van perfect. Ondanks dat zie ik het als een uitdaging om mijn leven steeds een beetje meer te verduurzamen. In deze categorie heb ik een aantal leuke blogs voor jullie gevonden:

Ikeetplantjes.nl is een blog over alles wat met plantaardig eten en veganisme te maken heeft. Ik belandde er toevallig toen ik aan het googlen was over hoe je kruidenplantjes in leven houdt. Daan en ik willen namelijk graag meer kruiden eten (want supergezond), maar moeten om de haverklap een nieuw plantje kopen omdat ze steeds binnen een paar dagen doodgaan. Dat moet toch beter kunnen… Hier kun je vinden hoe je zoiets doet. Ook zijn we van plan om beter te kijken naar waar ons eten eigenlijk vandaan komt. Veganistisch eten is hartstikke leuk en alles, maar als je groenten de halve wereld over moeten voordat ze op je bord belanden, is dat ook niet erg milieuvriendelijk. Wil je meer weten over seizoensgebonden eten? Klik!

Nu we toch met duurzaamheid bezig zijn, hier nog een leuk artikel: vijf stappen die jij NU kan zetten richting een duurzamer leven van Liefslinne.

In de categorie Leren en Zelfontwikkeling

Hanneke is stress en lifestyle coach (#lifegoals) en wil mensen graag inspireren om beter voor zichzelf te zorgen (wederom #lifegoals). In dit artikel legt ze uit dat het helemaal niet altijd beter is om meer te doen. Ben je eerder klaar met je to-do’s dan verwacht? Neem lekker tijd voor jezelf. Kan ik alleen maar achter staan. En van leren, want ik schrijf nog even deze blogpost terwijl ik me al een slag in de rondte heb geschreven voor mijn opdrachtgevers en alles op mijn lijstje al had afgevinkt. Oeps.

Heb jij een of misschien wel meerdere blogs gezien die eigenlijk echt op dit lijstje had(den) moeten staan? Laat het weten in de comments! 🙂

2 gedachten over “Leuke blogs in augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *